Meld je gratis aan voor de NIL Verbindingsweek 2018


Ben je nieuwsgierig naar de toekomst van de metaalindustrie? Wil je meer te weten komen over de laatste innovaties en ontwikkelingen op het gebied van lassen, lijmen en snijden? Meld je dan nu via ons aan en ontvang een gratis ticket. Ook de bezoekers van METAVAK hebben vrij toegang tot de beursvloer.

Je bent van harte welkom om een bezoek te brengen aan onze stand en te praten over de laatste innovaties op het gebied van klimaatsystemen, met o.a. onze Frisse Fabriek concept. En hoe dit bijdraagt aan een hogere productiviteit en verbeterde arbeidsomstandigheden.

We kijken ernaar uit om je te ontmoeten op stand 401!

  • Datum: 30, 31 oktober & 1 november, 13.00 - 21.00 uur
  • Locatie: Evenementenhal Gorinchem
  • Gratis entreeticket
  • Hoofdthema’s: Procesoptimalisatie, continuïteit van de bedrijfsvoering, carrièreperspectieven en veilig werken
  • Ontdek en ervaar de Frisse Fabriek

Wat kun je verwachten?

Exposanten uit verschillende sectoren
NIL 2018 heeft een geüpdatet beursprofiel met exposanten uit verschillende sectoren van de metaalbranche. De industrie komt samen om de ontwikkelingen op het gebied van lassen, lijmen en snijden te ontdekken. Tijdens dit unieke, driedaagse vakevenement komen vakprofessionals actief in de basismetaalindustrie, metaalproductenindustrie, kunstofindustrie, overheids- en kennisinstellingen bijeen om te netwerken, kennis te vergaren en de nieuwste trends en ontwikkelingen te ontdekken. Ook de bezoekers van METAVAK hebben vrij toegang tot de beursvloer.

Vier hoofdthema’s:
De belangrijkste thema’s voor de NIL 2018 zijn Procesoptimalisatie, Continuïteit van de bedrijfsvoering, Carrièreperspectieven en Veilig werken. Gezien de actualiteiten van het verbinden wordt tijden NIL Verbindingsweek de lijmtechniek heel bewust belicht.

De Frisse Fabriek
Op onze stand tonen wij de filosofie 'De Frisse Fabriek': een innovatief concept dat draait om een comfortabel werkklimaat met schone lucht, de juiste temperatuur en voldoende ventilatie. Een werkklimaat waarin de mens optimaal functioneert.We laten zien hoe dit bijdraagt aan het verhogen van de productiviteit en het verbeteren van de arbeidsomstandigheden. Je hebt bovendien de mogelijkheid om het direct zelf te ervaren middels een belevingswand. Ook voor het beantwoorden van je vragen over het creëren van een optimaal binnen- en werkklimaat staan onze specialisten voor je klaar.

Details

  • Wanneer: 30, 31 oktober & 1 november 2018
  • Hoe laat: 13.00 uur tot 21.00 uur
  • Waar: Evenementenhal Gorinchem
  • Voor wie: Professionals die werkzaam zijn in de metaalsector, lascoördinatoren, laspraktijkingenieurs, lasspecialisten, meesterlassers, lijmspecialisten, ontwerpers, constructeurs en productontwikkelaars, overheid en onderwijs. 
  • Stand Colt: 401

Locatie

locatiegorinchem.png

Evenementenhal Gorinchem
Franklinweg 2
4207 HZ Gorinchem