TIV 2019 banner

Ontvang een gratis ticket voor TIV 2019


Ben je nieuwsgierig naar de toekomst van de maakindustrie? Als je meer te weten wilt komen over de laatste innovaties, trends en ontwikkelingen dan is TIV 2019 dé plek om te zijn. Meld je nu aan en ontvang een gratis ticket.

Je bent uiteraard van harte welkom om een bezoek te brengen aan onze stand en kennis te maken met de Frisse Fabriek. Dit is een innovatief concept dat draait om een werkklimaat met schone lucht, de juiste temperatuur en voldoende ventilatie. Een werkklimaat waarin de mens optimaal functioneert, want dat blijft een uitdaging in de maakindustrie.

We kijken ernaar uit om je te ontmoeten op stand 519 in hal 5!

  • Datum: 17, 18 en 19 september 2019, 13.00 - 21.00 uur
  • Locatie: Evenementenhal Hardenberg
  • Gratis entreeticket
  • Het epicentrum van de maakindustrie
  • Maak kennis met de Frisse Fabriek

Wat kun je verwachten?

Het complete plaatje van de toekomst
van de maakindustrie

Met exposanten uit verschillende sectoren krijg je tijdens TIV 2019 het complete plaatje van de toekomst van de maakindustrie te zien. Je maakt kennis met de nieuwste producten, diensten, innovaties en brancheontwikkelingen.

Technologiestraat, Startersstraat en
Werkgever van de Toekomst
In de Technologiestraat ondek je de allernieuwste beschikbare technologieën voor robotisering en automatisering die je kunt zien, voelen en beleven. In de Starterstraat maak je kennis met startups die kun product of dienst introduceren en er is een speciale 'Werkgever van de Toekomst' route waar studenten de mogelijkheid hebben om kennis te maken met potentiële werkgevers en stagebedrijven. 

De Frisse Fabriek
Maak kennis met de Frisse Fabriek: een innovatief concept rondom het werkklimaat in fabrieken en productiehallen. Een oplossing die leidt tot schone lucht, voldoende licht en een aangename temperatuur en zorgt voor minder verzuim, minder fouten, hogere productiviteit en betere resultaten. En vooral: meer werkplezier, meer aantrekkingskracht op nieuwe werknemers en meer garanties voor de continuïteit van jouw bedrijf. Ervaar het effect direct zelf  in de walk-in Frisse Fabriek.

Details

  • Wanneer: 17 tot en met 19 september 2019
  • Hoe laat: 13.00 uur tot 21.00 uur
  • Waar: Evenementenhal Hardenberg
  • Voor wie: Professionals die werkzaam zijn in de sectoren bouw, chemie, elektrotechniek, industrie, kunststof & rubber, luchtvaart, machine & apparatenbouw, transport, verpakkingsmiddelen en voedingsmiddelen
  • Stand Colt: 519, hal 5

Locatie

TIV.jpg

Evenementenhal Hardenberg
Energieweg 2
7772 TV Hardenberg