logistics-distribution.png
• 3 min lezen

Waarom een bezoek aan Logistics & Distribution op jouw bucketlist moet staan

Kees Sietsma - gepubliceerd op 21 maart 2017

Banner-Het-Nieuwe-Koelen-1820-x-830.jpgAls je geïnteresseerd of werkzaam bent in opslag, logistiek en distributie dan is het slim om je agenda leeg te maken op 5 en 6 april aanstaande. Op die dagen staat Logistics & Distribution 2017 op het programma, een beurs die op de bucketlist van iedere professional in deze industrie zou moeten staan. Als je wilt weten wat de toekomst deze industrie biedt, welke innovaties de werkprocessen kunnen verbeteren of als je gewoonweg zaken wilt doen dan is het slim om naar de Brabanthallen in Den Bosch te komen. Veel belangrijke spelers uit de industrie zijn namelijk vertegenwoordigd op deze beurs.

Een unieke beurs die de logistieke en verpakkingssector samenbrengt

Logistics & Distribution is — in combinatie met Empack — de grootste vakbeurs voor de verpakkingsindustrie, logistiek en distributie in Nederland. De exposanten geven je een compleet overzicht van de laatste innovaties, mogelijkheden en kennis over onder andere e-logistics, reverse logistics, material handling, efficiëntere verpakkingsmachines, duurzaamheid en IT oplossingen. Zo sla jij als bezoeker meerdere vliegen in één klap.

Een energiezuinig, aangenaam en productief werkklimaat met Het Nieuwe Koelen

Een goed geïsoleerd logistiek of distributiecentrum levert in de winter een hoop voordelen op, zoals een lager energieverbruik. Maar in de zomer verdwijnen deze voordelen, omdat de temperatuur door mezzanine vloeren, veel verlichting en het gebruik van apparatuur zeer hoog oploopt en die warmte door de goede isolatie niet weg kan. Bovendien is er een gebrek aan frisse lucht.

Het gevolg? Een lagere arbeidsproductiviteit, een negatief welzijn van medewerkers en een hoger ziekteverzuim. Op Logistics & Distribution laat Colt zien hoe met het energiezuinige concept ‘Het Nieuwe Koelen’ deze problematiek verleden tijd is. En dat niet alleen: je kunt het effect van deze verkoeling direct zelf ervaren.

Nog 3 redenen om een bezoek te brengen aan Logistics & Distribution

Buiten het feit dat de beurs je op de hoogte brengt van de laatste innovaties en kennis in de sector en de beleving van Het Nieuwe Koelen, zijn er nog andere redenen waarom je Logistics & Distribution dit jaar niet moet overslaan.

1. Een uitgelezen netwerkmogelijkheid: je bevindt je in het hart van de sector

De beurs is niet alleen interessant om erachter te komen hoe de toekomst er in de logistiek en distributie eruit ziet, maar ook om je netwerk uit te breiden en zaken te doen. Alle belangrijke partijen uit de sector bevinden zich namelijk onder één dak.

2. Interessante seminars over de laatste trends en ontwikkelingen op het gebied van voorraadoptimalisatie, veiligheid in uw magazijn, e-commerce en last mile solutions

Logistics & Distribution biedt meer dan alleen stands, er wordt ook volop kennis gedeeld. Tijdens de beurs zijn er verschillende seminars van belangrijke partijen uit de industrie die met jou hun kennis delen op het gebied van e-commerce, voorraadoptimalisatie, last mile solutions en magazijn & veiligheid

3. Een demo area om innovaties zelf te ervaren

Op de beurs is een aparte demo ruimte zodat je niet alleen informatie ontvangt over de laatste innovaties, maar ze ook kunt zien en ervaren. Bovendien hebben verschillende exposanten — waaronder Colt — beleving aan hun stand toegevoegd.


Zien we je op Logistics & Distribution 2017?

Ben je nieuwsgierig geworden naar Het Nieuwe Koelen en wil je weten wat deze innovatie voor jouw organisatie kan betekenen? Wij ontvangen je graag op onze stand om je hierover meer te vertellen. Een tipje van de sluier: het koelsysteem is voor ongeveer 90% energiezuiniger dan de gebruikelijke airconditioningsystemen.

Je bent bovendien meteen op de hoogte van alle andere trends, ontwikkelingen en innovaties op de beurs.

Tot dan!

New Call-to-action

Picture of Kees Sietsma

Kees Sietsma