In de industriële bakkerij komt tijdens de productie veel warmte vrij. Dat probleem speelt in de bakkerij, banketbakkerij, maar ook bij patissiers en..
In de industriële bakkerij komt tijdens de productie veel warmte vrij. Dat probleem speelt in de bakkerij, banketbakkerij, maar ook bij patissiers en..
In de voedselindustrie is het belangrijk om te zorgen voor een zuiver product. In deze blog gaan we het hebben over high-care of high-risk productie. Anders..
De eisen in de voedingsindustrie worden continu aangescherpt. Denk aan regelgeving rondom overdruk, filtering, temperatuur en vocht. Goede ontwikkelingen! Het..
Ik heb het al eens eerder uitgebreid gehad over de hoge eisen in de voedingsindustrie rondom hygiëne. Toch is een voedingsmiddelenbedrijf er nog niet als het..
Hygiëne en de voedingsmiddelenindustrie zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden. Naast de vele algemene voorschriften en richtlijnen, heeft ook vrijwel iedere..
In het Brabantse Haps (Gemeente Cuijk) is begin december Danone‘s nieuwe, state-of-the-art productiefaciliteit voor Nutricia Cuijk formeel opgeleverd. Colt..
Consumenten moeten erop kunnen vertrouwen dat hun voedsel en de verpakkingen daarvan 100% voedselveilig zijn. Voedselcontactmaterialen, verpakkingen en..
3D tekenen is in de bouw, van utiliteitsbouw tot een nieuwe fabriek of een klimaatinstallatie, nog niet zo algemeen geïntegreerd als visualisatie en ontwerp..
In onze 24-uurs economie groeit de behoefte aan snelle kant-en-klare maaltijden. We hebben nu eenmaal niet de tijd om uren in de keuken te staan. Maar..
De food-industrie kent strenge hygiëne eisen, maar om hieraan te kunnen voldoen moet ook de verpakkingsindustrie hygiënischer gaan werken. Want: als het..
We leven in een maatschappij waar alles steeds sneller gaat. We werken veel en hebben vaak weinig tijd om te koken. Daarom is voorverpakt eten – een zakje..