Ontdek de ‘wow’-factor op Logistics & Distribution 2017!

Kees Sietsma | 7 maart 2017
Logistics&Distribution2017-1.png

Logistics&Distribution2017-1.pngDe Logistics & Distribution beurs staat dit jaar, in combinatie met Empack, voor het eerst op het programma. Op 5 en 6 april 2017 zijn de Brabanthallen in Den Bosch het decor voor alle innovaties op het gebied van logistiek, distributie en verpakken. Colt is ook aanwezig tijdens deze beurs en laat zien hoe klimaatsystemen bijdragen aan het verhogen van de productiviteit en het verbeteren van de werkomstandigheden in deze industrie.

Van (te) veel warmte naar een aangenaam werkklimaat

‘s Zomers loopt de temperatuur in opslaghallen, productiehallen en distributiecentra al snel op door ondere andere grote ruimtes, meerdere verdiepingen en de aanwezigheid van veel verlichting, apparatuur en machines. Met name wanneer er veel mensen werken zorgen hoge temperaturen al snel voor problemen.

Koeling en ventilatie is nodig om te voorkomen dat de productiviteit van werknemers daalt en het ziekteverzuim toeneemt. Met andere woorden: het is nodig om een gezond werkklimaat te creëren. Een goed geconditioneerde ruimte is essentieel, maar hoe realiseer je dat?

Het Nieuwe Koelen

Het Nieuwe Werken is inmiddels een term die in Nederland aardig ingeburgerd is, maar dat geldt nog niet voor “Het Nieuwe Koelen”. Op Logistics & Distribution 2017 laten we aan de hand van een belevingswand zien waarom “Het Nieuwe Koelen” de meest efficiënte en effectieve oplossing is om in opslaghallen en distributiecentra een optimaal werkklimaat te creëren. En dat niet alleen: het is ook nog eens circa 90% energiezuiniger dan de gebruikelijke airco-units.

Een aantal distributiecentra hebben deze oplossing inmiddels geïmplementeerd. Aan de hand van deze praktijkvoorbeelden laten we ook zien welke positieve resultaten bereikt zijn en hoe een aangenaam werkklimaat is gecreëerd.

De 'wow'-factor

Ons belangrijkste doel is om onze bezoekers de beurs te laten verlaten met een ‘wow’-gevoel. Om ze te verrassen. De klimaatoplossingen voor de warmteproblemen hoeven niet ingewikkeld te zijn of een flinke investering te vereisen. Sterker nog, op termijn kan het zichzelf zelfs terugverdienen door de energiebesparing. 

Onze specialisten kunnen elke vraag beantwoorden en sparren graag eens over de mogelijkheden die wij kunnen betekenen voor uw specifieke situatie. Want elke situatie is uniek en vraagt om een unieke oplossing.

Bezoek ons op Logistics & Distribution 2017

Iedereen die ook maar iets geeft om opslag, logistiek en distributie zou een bezoek moeten brengen aan Logistics & Distribution 2017. Bezoekers zullen verrast zijn over hoe snel de ontwikkelingen in deze sector gaan met nieuwe mogelijkheden om slimmer, sneller, goedkoper en duurzamer te werken.

We ontvangen u graag op één van de beursdagen

New Call-to-action

Kees Sietsma
Kees Sietsma
Business Development Manager Climate Control NWS Europe, ESD
Stuur een mail