• Colt @ Twitter
 • Colt @ LinkedIn
 • Colt @ Flickr
 • Colt @ Youtube
 • Colt @ Facebook
 • Colt @ Pinterest
 • Coltblog
 • Colt @ Twitter
 • Colt @ LinkedIn
 • Colt @ Flickr
 • Colt @ Youtube
 • Colt @ Facebook
 • Colt @ Pinterest
 • Coltblog

Colt Blog

Hoe een bezoek aan ESEF 2018 jouw maakbedrijf vooruit kan helpen

Posted by Kees Sietsma on Feb 20, 2018 8:15:00 AM

ESEFVan 20 tot en met 23 maart is het zo ver: dan opent ESEF 2018 — de internationale vakbeurs voor toeleveren, uitbesteden, productontwikkeling en engineering — haar deuren. Tijdens deze beurs voor de maakindustrie kun je de nieuwste materialen, componenten, flexibele oplossingen, technieken en toeleveringsstrategieën voor uw bedrijf ontdekken. Dat is op zich al reden genoeg om een bezoek te brengen aan deze beurs, maar om misschien dat extra duwtje in de rug te geven hebben we nog drie redenen op een rij gezet waarom een bezoek van toegevoegde waarde is.

 

1. ESEF 2018 richt zich volledig op de vraagkant

Dit jaar is het programma van ESEF, in tegenstelling tot voorgaande jaren, volledig toegespitst op vragen vanuit de markt waarbij de bezoeker een centrale rol speelt. Logisch, zou je misschien denken maar van oudsher zijn beurzen erg aanbod gefocust. ESEF doet het dit jaar dus anders.

Bij het samenstellen van het programma is rekening gehouden met de informatiebehoefte van de doelgroep, met jouw behoefte. Daardoor is ervoor gekozen om het event horizontaal te positioneren vanuit de gedachte van ketensamenwerking, totaaloplossingen en technologische ontwikkelingen — want uit onderzoek van de organisatie blijkt dat bezoekers hier naar op zoek zijn.

Een belangrijk thema in de maakindustrie is circulaire economie en de bijbehorende transitie. Daarom heeft dit thema een centrale plek tijdens de beurs, waarbij je als bezoeker onder andere inzicht krijgt in de nieuwste technieken en de verschillende bewerkingen.


2: Een perfecte combinatie van ‘Make or Buy’ oplossingen

Bij een bezoek aan ESEF heb je ook gratis toegang tot Technishow: dé vakbeurs in de productietechnologie. Op deze beurs vind je innovaties, demo's, workshops en meer op het gebied van industriële productietechnieken en verwerking en bewerking van verschillende materialen.

De vraag van de maakindustrie is: doe ik het zelf of laat ik het doen? De combinatie van ESEF en TechniShow presenteert de alternatieven voor een kwalitatief en volledig aanbod. Met andere woorden: het is een perfecte combinatie van ‘Make or Buy’ oplossingen.

 

3: Ontdek De Frisse Fabriek

In de industrie is het vaak een probleem: een productiviteitsdaling of veel verzuim door de warmte, dampen en stoffen die tijdens het productieproces vrijkomen. Indien het percentage van deze dampen of stoffen of de temperatuur te hoog wordt, dan zorgt dat voor veel overlast tijdens de werkzaamheden.

Terwijl je eigenlijk een werkklimaat wilt realiseren dat comfortabel is met voldoende schone lucht, ventilatie en de juiste temperatuur. Het liefst op een zo duurzaam mogelijk manier en tegen lage kosten.

Hoe je dit in de praktijk kunt realiseren laten we zien tijdens ESEF 2018. Hoe je met gebruik van moderne, energiezuinige technieken en innovaties letterlijk een frisse fabriek kunt realiseren met minder milieubelasting en lage terugkerende kosten. Je kunt op onze stand direct het effect van een dergelijke frisse fabriek ervaren.

 

Ontvang een gratis entreeticket

Een bezoek aan ESEF 2018 is dus meer dan de moeite waard. Niet alleen om kennis op te doen over de laatste technieken en innovaties, maar ook om slimme oplossingen in ‘real life’ te zien die jouw organisatie vooruit kunnen helpen.

Meld je hier aan en ontvang via ons een gratis entreeticket:

New Call-to-action

Topics: De Frisse Fabriek, Klimaat industrie

Welkom op het Colt blog

Hier delen we onze kennis over klimaat in de industrie, klimaat in de utiliteit en brandveiligheid. Meld je aan voor blog updates om per e-mail een melding te ontvangen als wij hier een artikel publiceren. 

Meld je aan voor updates:

Laatste artikelen

Best gelezen blogs