tiv1.jpg
Klimaat industrie, Adiabatische koeling • 2 min lezen

3 redenen waarom een bezoek aan de TIV 2017 de moeite waard is

Kees Sietsma - gepubliceerd op 22 augustus 2017

tiv1.jpgOver een maand is het zover: dan opent de Technische Industriële Vakbeurs 2017 haar deuren. TIV 2017 is dé vakbeurs voor de maakindustrie. Het wordt gezien als één van de belangrijkste beurzen in de branche, waar de nieuwste producten, trends, ontwikkelingen en innovaties te zien zijn. Op zich al reden genoeg om een bezoek te brengen aan deze beurs, maar we hebben nog 3 redenen op papier gezet waarom het meer dan de moeite waard is.


Reden 1: Een compleet vernieuwd concept

In vergelijking met voorgaande jaren is het concept van de Technische Industriële Vakbeurs dit jaar totaal vernieuwd. Zo heeft deze editie twee centrale thema’s: Smart Industry en Food Industry.

Dit komt op meerdere manieren tot uiting, bijvoorbeeld door een speciale Innovatie- en Smart Industry route. Er is tevens een speciaal kennisprogramma met interactieve seminars die inspelen op deze twee beursthema’s. 

Met de integratie van NEW Industries en Engineering Materials zijn er bovendien nieuwe onderdelen ontstaan, zoals Smart Product, Smart Business, Smart Productie en Smart Process. Maar er is (nog) meer: digitalisering, engineering en design zijn ook aan het vernieuwde concept toegevoegd.


Reden 2: Exposanten uit 7 verschillende sectoren

Door alle vernieuwingen is ook het beursprofiel van de Technische Industriële Vakbeurs geüpdatet en uitgebreid. Tijdens deze editie staan er exposanten uit zeven verschillende sectoren:

  • Grondstoffen en materialen
  • Aandrijf- en besturingstechniek
  • Personeel en organisatie
  • Industriële toelevering
  • Industriële productietechnieken
  • Industriële automatisering
  • Digitalisering

Kortom, door het vernieuwde concept en de uitbreiding van het aantal sectoren krijg je het complete plaatje van de toekomst van de maakindustrie, met focus op trends en ontwikkelingen.


Reden 3: Beleef het Nieuwe Koelen

In de industrie is het vaak een probleem: een productiviteitsdaling in de zomermaanden vanwege een te hoge temperatuur op de werkvloer. Onderzoek wijst zelfs uit dat elke graad boven de 20ºC een daling van 4 procent in productiviteit betekent. Maar wat is een effectieve en efficiënte oplossing voor dit probleem?

Op onze stand tonen wij op TIV 2017 Het Nieuwe Koelen: een innovatief en duurzaam koelsysteem dat tot 90% energiezuiniger is dan conventionele systemen. We laten zien hoe dit bijdraagt aan het verhogen van de productiviteit en het verbeteren van de arbeidsomstandigheden. Maar dat niet alleen: je hebt direct de mogelijkheid om het effect van dit systeem direct zelf te ervaren middels een belevingswand.

Ook voor het beantwoorden van uw vragen over het creëren van een optimaal binnen- en werkklimaat staan onze specialisten voor u klaar.


Ontvang een gratis entreeticket

Ben je nieuwsgierig naar de toekomst van de maakindustrie en wil je een bezoek brengen aan TIV 2017? Of wil je weten wat Het Nieuwe Koelen voor resultaat kan hebben bij jouw bedrijf? Meld je dan aan via ons en ontvang een gratis entreeticket!

 

New Call-to-action

Picture of Kees Sietsma

Kees Sietsma