logo-kunststoffen
kunststoffen-banner

Ontvang een gratis entreeticket voor Kunststoffen 2019


Ben jij benieuwd wat de toekomst van de kunststof- en rubberindustrie in petto heeft? En wil je meer weten over de actuele ontwikkelingen en verrassende mogelijkheden met kunststof? Dan is de Kunststoffen dé vakbeurs om te bezoeken. Meld je nu aan en ontvang een gratis ticket.

Je bent uiteraard van harte welkom om een bezoek te brengen aan onze stand en te praten over hoe je een een gezond, veilig, duurzaam en productief werkklimaat kunt creëren. Wij laten je kennis maken met de Frisse Fabriekeen innovatief concept dat draait om een comfortabel werkklimaat waarin de mens optimaal functioneert.

Wij kijken ernaar uit je te ontmoeten op stand 76 in de Gender Foyer!

  • Datum: 25 en 26 september 2019
  • Locatie: NH Conference Centre Koningshof, Veldhoven
  • Gratis entreeticket
  • Thema's als circulaire economie, duurzaamheid, slimme grondstoffen, nieuwe materialen, kostprijsbesparing, innovatieve productiemethodes, productontwikkeling en kansen voor de maakindustrie staan centraal
  • Ontdek en ervaar De Frisse Fabriek

Wat kun je verwachten?

Het complete plaatje van de toekomst van de kunststofindustrie
Met exposanten uit verschillende sectoren krijg je tijdens Kunststoffen 2019 het complete plaatje van de toekomst van de kunststof- en rubberindustrie te zien. Je maakt kennis met de nieuwste producten, diensten, innovaties en brancheontwikkelingen.

De kansen met kunststoffen voor de maakindustrie
De ontwikkelingen volgen elkaar in rap tempo op, evenals nieuwe optimalisatiemethodes voor bijvoorbeeld spuitgieten, matrijzen- en machinebouw. Bovendien bieden innovaties als 3D-printen nieuwe perspectieven. De beurs biedt een compleet overzicht met focus op nieuwe materialen, machines en machinebouw, kostprijs-besparing, optimalisatie van productieprocessen, productontwikkeling en smart industry.

De Frisse Fabriek
Maak kennis met de Frisse Fabriek: een innovatief concept rondom het werkklimaat in fabrieken en productiehallen. Een oplossing die leidt tot schone lucht, voldoende licht en een aangename temperatuur en zorgt voor minder verzuim, minder fouten, hogere productiviteit en betere resultaten. En vooral: meer werkplezier, meer aantrekkingskracht op nieuwe werknemers en meer garanties voor de continuïteit van jouw bedrijf. Ervaar het effect direct zelf  in de walk-in Frisse Fabriek.

Details

  • Wanneer: 25 en 26 september 2019
  • Waar: NH Conference Centre Koningshof, Veldhoven
  • Voor wie:Directie, productiemanagers, inkopers, productontwerpers, constructeurs, engineers, chemisch technologen, r&d medewerkers, matrijsontwerpers en werkvoorbereiders in de kunststof- en rubberindustrie
  • Stand Colt: 76 in de Gender Foyer

Contact & locatie

NH Conference Centre Koningshof
Locht 117
5504 RM Veldhoven