JAA19-24654 ESEF Maakindustrie Facebook_820x312px_v2

 

1E6EB9

Ontvang een gratis ticket
voor ESEF 2020

Let op! ESEF Maakindustrie is in verband met het coronavirus verplaatst naar 1 t/m 4 september 2020. Lees hier het persbericht: https://www.maakindustrie.nl/technishow-en-esef-maakindustrie-2020-worden-verplaatst-naar-1-t-m-4-september-2020/

Ben je benieuwd naar de toekomst van de Nederlandse maakindustrie? ESEF is vier dagen lang het epicentrum van de maakindustrie en daarom de place to be om alles te weten te komen over de laatste trends, ontwikkelingen, innovaties en oplossingen. Meld je nu aan en ontvang een gratis entreeticket.

Je bent uiteraard van harte welkom om ook onze stand te bezoeken en kennis te maken met De Frisse Fabriek, een innovatief concept dat draait om een werkklimaat waarin medewerkers optimaal kunnen functioneren. 

We kijken ernaar uit om je te ontmoeten op stand 03.A030!

  • Datum: 1 t/m 4 september 2020
  • Locatie: Jaarbeurs Utrecht, hal 2, 3 en 4
  • Gratis entreeticket
  • Het epicentrum van de maakindustrie
  • Maak kennis met De Frisse Fabriek

Wat kun je verwachten?

Dé beurs voor engineering, productontwikkeling en toelevering
Met exposanten uit verschillende sectoren, demonstraties van productieprocessen en interactieve presentaties krijg je tijdens ESEF 2020 het complete plaatje van de toekomst van de maakindustrie te zien. Maak onder andere kennis met nieuwe materialen, oplossingen, innovaties en toepassingen.

Gelijktijdig met Technishow
Tegelijk met de ESEF vindt ook de Technischow plaats, de vakbeurs op het gebied van industriële productietechnieken, verwerking en bewerking van metalen, kunststoffen, toebehoren en hulpmiddelen. Het gelijktijdig laten plaatsvinden van beide beurzen resulteert in de perfecte combinatie van Make & Buy oplossingen. 

De Frisse Fabriek
Maak kennis met De Frisse Fabriek: een innovatief concept rondom het werkklimaat in fabrieken en productiehallen. Een oplossing die leidt tot schone lucht, voldoende licht en een aangename temperatuur en zorgt voor minder verzuim, minder fouten, hogere productiviteit en betere resultaten. En vooral: meer werkplezier, meer aantrekkingskracht op nieuwe werknemers en meer garanties voor de continuïteit van jouw bedrijf. Ervaar het effect van De Frisse Fabriek direct zelf in onze walk-in fabriek.

Details

  • Wanneer: 1 t/m 4 september 2020
  • Hoe laat: 10:00 tot 17:30 uur
  • Waar: Jaarbeurs, Utrecht
  • Voor wie: Professionals die werkzaam zijn in alle sectoren van de maakindustrie
  • Stand Colt: 03.A030

Contact & locatie

Jaarbeurs_-_Google_Maps-01

Jaarbeurs Utrecht
Jaarbeursplein
3521 AL Utrecht
Website