Ontvang een gratis entreeticket voor ESEF 2018

Ben jij benieuwd wat de toekomst van de maakindustrie in petto heeft? En wil je meer weten over de nieuwste materialen, componenten, flexibele oplossingen en andere innovaties? Dan is ESEF 2018 de plek om te zijn. Meld je nu via ons aan en ontvang een gratis ticket.

Je bent uiteraard van harte welkom om een bezoek te brengen aan onze stand en te praten over hoe je een een gezond, veilig, duurzaam en productief werkklimaat kunt creëren. Wij laten je kennis maken met de Frisse Fabriekeen innovatief concept dat draait om een comfortabel werkklimaat waarin de mens optimaal functioneert.

Wij kijken ernaar uit je te ontmoeten op stand C026!

  • Datum: 20 t/m 23 maart 2018
  • Locatie: Jaarbeurs Utrecht
  • Gratis entreeticket én toegang tot Technishow
  • Smart Industry, Additive Manufacturing/3D Printing, Robotica, Nieuwe Materialen, Circulaire economie en meer
  • Ontdek en ervaar De Frisse Fabriek

Ja, ik wil me graag aanmelden

Wat kun je verwachten?

Een programma toegespitst op vragen vanuit de markt
Het event is horizontaal gepositioneerd en het programma is samengesteld vanuit de gedachte van ketensamenwerking, totaaloplossingen en technologische ontwikkelingen. Onder andere het thema circulaire economie staat centraal waarbij je inzicht krijgt in o.a. de nieuwste technieken.

Een perfecte combinatie van 'Make or Buy' oplossingen
ESEF geeft ook gratis toegang tot Technishow: het grootste en meest complete platform voor de maakindustrie. Innovaties, demo's, presentaties, workshops en themaroutes op het gebied van industriële productietechnieken en verwerking en bewerking van materialen. 

De Frisse Fabriek
Op onze stand tonen wij de filosofie 'De Frisse Fabriek': een innovatief concept dat draait om een comfortabel werkklimaat met schone lucht, de juiste temperatuur en voldoende ventilatie. Een werkklimaat waarin de mens optimaal functioneert.

Details

  • Wanneer: 20 tot 23 maart 2018
  • Waar: Jaarbeurs Utrecht, hal 1, 2 en 3
  • Voor wie: Directie, productiemanagers, inkopers, R&D/productontwikkelaars, productiemedewerkers en engineers in de maakindustrie
  • Stand Colt: C026

Contact & locatie

Jaarbeurs_-_Google_Maps-01.png

Jaarbeurs Utrecht
Jaarbeursplein
3521 AL Utrecht
Hal 1, 2 en 3