Ontvang een gratis entreeticket voor Empack 2019

Ben jij benieuwd wat de toekomst van verpakken te bieden heeft? En wil je de nieuwste innovaties ontdekken op het gebied van food, machines, recycling en materiaalkeuzes? Dan mag je een bezoek aan Empack 2019 niet missen. Meld je nu via ons aan en ontvang een gratis ticket.

Je bent uiteraard van harte welkom om een bezoek te brengen aan onze stand en te ontdekken hoe je een een gezond, veilig, duurzaam en productief werkklimaat kunt creëren. Wij laten je kennis maken met de Frisse Fabriekeen innovatief concept dat draait om een comfortabel werkklimaat waarin de mens optimaal functioneert.

Wij kijken ernaar uit je te ontmoeten op stand 1.G100!

  • Datum: 3 & 4 april 2019
  • Locatie: Brabanthallen, 's-Hertogenbosch
  • 3 hoofdthema's: Gerecyclede plastic voor voedselcontactmaterialen, label & sleeve conference + award-winners én de kracht van ketensamenwerking
  • Ontdek en ervaar De Frisse Fabriek

Ja, ik wil me graag aanmelden

Wat kun je verwachten?

3 hoofdthema's: Gerecyclede plastic voor voedselcontactmaterialen, label & sleeve conference + award-winners én de kracht van ketensamenwerking                                                   Dit jaar staan verpakkingen, verpakkingsmachines en label & print oplossingen centraal tijdens Empack — de meest belangrijke aspecten uit de verpakkingsindustrie. Hiermee krijg je een kijkje in de toekomst van de verpakkingstechnologie en worden actuele vragen uit de markt beantwoord. Krijg een totaaloverzicht van de supply chain dankzij de co-locatie met de vakbeurzen Automation en Logistics & Distribution.

De Frisse Fabriek
Op onze stand tonen wij de filosofie 'De Frisse Fabriek': een innovatief concept dat draait om een comfortabel werkklimaat met schone lucht, de juiste temperatuur en voldoende ventilatie. Een werkklimaat waarin de mens optimaal functioneert.

Details

  • Wanneer: 3 & 4 april 2019, van 09:00 tot 17:00 uur
  • Waar: Brabanthallen, 's-Hertogenbosch
  • Voor wie: Directie, productiemanagers, inkopers, engineers, verpakkingsmanagers en logistiek managers uit de verpakkingsindustrie
  • Stand Colt: 1.G100

Contact & locatie

Locatie

Brabanthallen Den Bosch
Diezekade 2
5222 AK 's-Hertogenbosch