Ontvang een gratis entreeticket voor Empack 2018

Ben jij benieuwd wat de toekomst van verpakken te bieden heeft? En wil je de nieuwste innovaties ontdekken op het gebied van food, machines, recycling en materiaalkeuzes? Dan is een bezoek aan Empack 2018 van toegevoegde waarde. Meld je nu via ons aan en ontvang een gratis ticket.

Je bent uiteraard van harte welkom om een bezoek te brengen aan onze stand en te ontdekken hoe je een een gezond, veilig, duurzaam en productief werkklimaat kunt creëren. Wij laten je kennis maken met de Frisse Fabriekeen innovatief concept dat draait om een comfortabel werkklimaat waarin de mens optimaal functioneert.

Wij kijken ernaar uit je te ontmoeten op stand D125!

  • Datum: 10, 11 & 12 april 2018
  • Locatie: Jaarbeurs Utrecht
  • 4 hoofdthema's: Recycling, Materialen, Food & Health Safety en Agile Productie
  • 3 nieuwe initiatieven: Recycle Straat, live verpakkingstesten en een machine demotour
  • Ontdek en ervaar De Frisse Fabriek

Ja, ik wil me graag aanmelden

Wat kun je verwachten?

4 hoofdthema's: Recycling, Materialen, Food & Health Safety en Agile Productie
Dit jaar staan Recycling, Materialen, Food & Health Safety en Agile Productie centraal tijdens Empack — de meest belangrijke aspecten uit de verpakkingsindustrie. Hiermee krijg je een kijkje in de toekomst van de verpakkingstechnologie en worden actuele vragen uit de markt beantwoord. Er zijn drie gethematiseerde innovatieroutes — Food Safety, Agile Manufacturing en Recycling — om jouw beursbezoek zo efficiënt mogelijk te maken. 

Innoveren, interactie en ontwikkelen
Empack 2018 draait om innoveren, interactie en ontwikkelen. Om die reden zijn er nieuwe initiatieven toegevoegd aan het vertrouwde concept: Recycle Straat, live verpakkingstesten en een machine demotour. 

De Frisse Fabriek
Op onze stand tonen wij de filosofie 'De Frisse Fabriek': een innovatief concept dat draait om een comfortabel werkklimaat met schone lucht, de juiste temperatuur en voldoende ventilatie. Een werkklimaat waarin de mens optimaal functioneert.

Details

  • Wanneer: 10 t/m 12 april 2018, van 10:00 tot 17:00 uur
  • Waar: Jaarbeurs Utrecht
  • Voor wie: Directie, productiemanagers, inkopers, engineers, verpakkingsmanagers en logistiek managers uit de verpakkingsindustrie
  • Stand Colt: D125

Contact & locatie

Jaarbeurs_-_Google_Maps-01.png

Jaarbeurs Utrecht
Jaarbeursplein
3521 AL Utrecht
Hal 1, 2 en 3