tiv-logo.png

Evenementenhal Hardenberg

19 - 21 september 2017

tiv-header.jpg

Meld u gratis aan voor de Technische Industriële Vakbeurs 2017


Bent u nieuwsgierig naar de toekomst van de maakindustrie? Als u meer te weten wilt komen over de laatste innovaties, trends en ontwikkelingen dan is dit de plek om te zijn. Meld u nu via ons aan en ontvang een gratis ticket.

U bent uiteraard van harte welkom om een bezoek te brengen aan onze stand en te praten over de laatste innovaties op het gebied van klimaatsystemen, zoals Het Nieuwe Koelen. En hoe dit bijdraagt aan een hogere productiviteit en verbeterde arbeidsomstandigheden.

We kijken ernaar uit om u te ontmoeten op stand 410!

  • Datum: 19 t/m 21 september 2017, 13.00 - 21.00 uur
  • Locatie: Evenementenhal Hardenberg
  • Gratis entreeticket
  • Hoofdthema’s: Food Industry en Smart Industry
  • Ervaar Het Nieuwe Koelen

Wat kunt u verwachten?

Exposanten uit 7 verschillende sectoren
TIV 2017 heeft een geüpdate beursprofiel met exposanten uit 7 verschillende sectoren: grondstoffen & materialen, aandrijf- en besturingstechniek, personeel & organisatie, industriële toelevering, industriële productietechnieken, industriële automatisering en digitalisering. Door deze uitbreiding zijn er nieuwe onderdelen als Smart Business, Smart Productie, Smart Proces en Smart Product. Hierdoor krijgt u het complete plaatje van de toekomst van de maakindustrie.

Twee hoofdthema’s: Food Industry en Smart Industry 
De belangrijkste thema’s voor TIV 2017 zijn Food Industry en Smart Industry. Dit kom op meerdere manieren tot uiting, bijvoorbeeld door een speciale Innovatie en Smart Industry route. Er is tevens een kennisprogramma met verschillende interactieve seminars die op deze thema’s inspelen. En er zijn verschillende live demonstraties van de laatste innovaties om onder andere processen en de optimalisatie ervan voor u inzichtelijk te maken.

Het Nieuwe Koelen
Op onze stand tonen wij Het Nieuwe Koelen: een innovatief en duurzaam koelsysteem dat tot 90% energiezuiniger is dan conventionele systemen. We laten zien hoe dit bijdraagt aan het verhogen van de productiviteit en het verbeteren van de arbeidsomstandigheden. U heeft bovendien de mogelijkheid om het direct zelf te ervaren middels een belevingswand. Ook voor het beantwoorden van uw vragen over het creëren van een optimaal binnen- en werkklimaat staan onze specialisten voor u klaar.

Details

  • Wanneer: 19 tot en met 21 september 2017
  • Hoe laat: 13.00 uur tot 21.00 uur
  • Waar: Evenementenhal Hardenberg
  • Voor wie: Professionals die werkzaam zijn in de sectoren bouw, chemie, elektrotechniek, industrie, kunststof & rubber, luchtvaart, machine & apparatenbouw, transport, verpakkingsmiddelen en voedingsmiddelen
  • Stand Colt: 410

Locatie

TIV.jpg

Evenementenhal Hardenberg
Energieweg 2
7772 TV Hardenberg