Gratis case study:
Hoe Cêla Vita een optimaal hygiëne niveau
voor langere houdbaarheid realiseerde

colt-icon-brandveiligheid.png
colt-icon-klimaattechniek.png
colt-icon-zonwering.png
colt-icon-onderhoud.png

Bij CêlaVita staat hygiëne en een schoon klimaat voorop. Iedere verontreiniging gaat namelijk ten koste van de houdbaarheid van hun producten, vooral luchtvochtigheid speelt hierin een belangrijk rol. De bestaande koelinstallatie was niet toereikend genoeg om de houdbaarheid te garanderen. In deze case study vertellen we hoe CêlaVita dit wel wist te realiseren.

Na het lezen van de case study weet u:

  • Wat de belangrijkste overwegingen van CêlaVita waren in de zoektocht naar een geschikte oplossing
  • Welk klimaatsysteem ervoor zorgt dat het hygiëne niveau optimaal is
  • Hoe ze nu voldoen aan de nieuwste eisen en wetgevingen voor de voedingsmiddelenindustrie

Ontdek hoe CêlaVita optimale houdbaarheid kan garanderen — download de case study.